AntiforZ

Gesmeed in de diepten van de geest van bandleider Chai Stofkoper, AntiforZ brengt eclectische muziek voor rebellen en rellen van liefde. Positieve, energieke muziek, met ritmes om op te dansen tot je niet meer kunt. En laat dan je ziel vrij vliegen op de sierlijke melodieen van de fluit en altviool!

“Angst brengt mensen tot een halt, maar het laat ze niet in een duidelijke richting bewegen. De enige kracht die voorziet in een constante inspiratie voor verandering is een ‘joie de vivre’, plezier! AntiforZ komt fris en freaky, gewoon omdat t kan!” zegt Chai.

De band bestaat uit 8 van de beste muzikanten uit de rotterdamse smeltkroes. Uit Nederland: Famke op fluit, Eva op drums, Jos op gitaar en Chai op bass en zang. Uit Colombia/Spanje: Monica op toetsen. Uit Engeland: Ruth op basklarinet. Uit Cuba: Mara op altviool. En uit Turkije: Levent op percussie. In de muziek van AntiforZ klinken invloeden terug van over de hele wereld: reggae, ska, latin, pop en orientaalse muziek.

“In de huidige tijd wordt technologie steeds belangrijker. Wij zijn niet tegen deze voortgang maar we vinden wel dat technologie het leven zou moeten dienen, niet controleren. Daarom stopt AntiforZ het “organische” weer terug in de dansmuziek, en alles uit uw lokale zonnestelsel!”

 

www.antiforz.com