Dwarsfluitles

Dwarsfluitlessen

Bent u opzoek naar een dwarsfluitdocent voor uw kind? Of wilt u een (door)start maken met fluiten? Dan bent u hier aan het juiste adres!  Voor mij is het erg belangrijk dat mijn leerlingen plezier beleven aan het maken van muziek en in het bijzonder in het fluiten. Daarbij is het belangrijk dat de leerling zich blijft ontwikkelen. Ik prikkel de leerling graag op verschillende muzikale vlakken zodat de leerling op een speelse manier kan groeien. Jong, oud, beginner, gevorderd, het is een uitdaging om voor ieder individu een juiste aanpak te vinden. Klassiek, jazz, pop, balkan, iedere stijl is mogelijk.

Groepsles – voor kinderen
Vanaf 6 jaar kunnen kinderen starten met een cursus algemene muzikale vorming en een begin maken op de kinderdwarsfluit.
Vanaf 7 a 8  jaar kunnen kinderen starten met de lessen. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 leerlingen en worden samengesteld op basis van leeftijd en speelniveau van de kinderen.

Priveles – voor kinderen, jongeren en volwassenen
Voor wie liever
alleen les wil volgen is privéles ook mogelijk. Ik heb veel volwassenen die op latere leeftijd willen starten met dwarsfluit spelen of een doorstart willen maken en met veel plezier weer aan het fluiten zijn. Duur van de lessen en frequentie in overleg.  Muziekles op  maat!

Locatie:

‘t Klooster
Ruivenstraat 81
3036 DD in Rotterdam